Tv Queen – Επικό καρφί στη Ραμόνα Βλαντή: “Δεν ξέρει τι λέει η τύπισσα, IQ ποντικιού”

Στο σπίτι του Tv Queen βρέθηκε η Ραμόνα Βλαντή, τη νύχτα της Τετάρτης, για να συναντήσει τις διαγωνιζόμενες παίκτριες και να προσπαθήσει να μεταλαμπαδεύσει τις γνώσεις της. Η παρουσία του γνωστού μοντέλου, όμως, δεν ενθουσίασε όλες τις παίκτριες και κυρίως την Vasilia η οποία και έμελλε να προσφέρει ατάκες απολαυστικές στο τηλεοπτικό κοινό.

Αφορμή για την έκρηξη της παίκτριας του Tv Queen στάθηκε ένα σχόλιο που έκανε η Ραμόνα Βλαντή, με το καλησπέρα, για τα ιδιαίτερα μαλλιά της. «Κατ’ αρχάς, δεν την ρώτησα. Πρώτον. Δεύτερον, ξέρει αυτή από μόδα; Έχει πάει Αμερική; Άκου εκεί θα πει τα μαλλιά μου παιδιάστικα! Λες και ξέρει τίποτα! Τα ίδια κάνουν όλοι, κάνει κι αυτή και το παίζει μια τύπισσα τώρα στην τηλεόραση που έχει και άποψη κιόλας».

«Άντε γιατί βαρέθηκα! Άμα δεν θέλετε να δείτε κάτι διαφορετικό… Από την μια λέει ότι θέλει κάτι ξεχωριστό, από την άλλη μιλάει για το μαλλί μου. Δεν ξέρει τι λέει η τύπισσα! IQ ποντικιού έχει» σημείωσε χαρακτηριστικά, εν εξάλλω, η νεαρή διαγωνιζόμενη στην κάμερα του Tv Quen για να μοιραστεί στη συνέχεια αυτή την οργή και με τις συμπαίκτριες της.

«Θα μου πει εμένα; Που έχω πάρει και βραβείο; Μη χεσ… Τι έχει κάνει αυτή; Συγνώμη, έχει βγει στην τηλεόραση και λέει δυο βλακείες και νομίζει ότι κάποια είναι;» αναρωτήθηκε στον οργισμένο της μονόλογο, που ακολούθησε, απευθυνόμενη στην έτερη σπουδάστρια του Tv Queen, Τζένη Λάτου. «Δεν με ενδιαφέρει τι λέει, κάνει λάθος! Δεν ξέρει τι λέει, κάνει λάθος».

Πηγή: zappit.gr