Tv Queen – Τα πήρε η Κατερίνα Γκαγκάκη με την Αγάπη: “Θες να κάνουμε καβγά μπροστά σε όλους;”

Για μια ακόμα φορά στο σπίτι του Tv Queen βρέθηκαν, το βράδυ της Παρασκευής, η Κατερίνα Γκαγκάκη και ο Παντελής Τουτουντζής στο νέο επεισόδιο που προβλήθηκε στο πρόγραμμα του OPEN. Οι δυο καθηγητές του ριάλιτι θέλησαν να συνομιλήσουν με τις διαγωνιζόμενες λίγες ώρες μετά το makeover τους.

Πως να διαχειριστεί όμως η Αγάπη την… ψαλίδα που είχε μετά την αλλαγή στα μαλλιά της παρά να βάλει τα κλάματα; Η όμορφη σπουδάστρια του Tv Queen έμοιαζε, λοιπόν, απαρηγόρητη για αυτό το «κακό» που την βρήκε και δεν μπορούσε να την ηρεμήσει ούτε η Κατερίνα Γκαγκάκη και ο Παντελής Τουτουντζής.

«Είναι όλο γεμάτο ψαλίδα! Και μη μου πείτε ότι δεν είναι γιατί δεν είμαι καθόλου τυφλή. Όλο αυτό εδώ, αυτή τη στιγμή, είναι ένα μαλλί άχρηστο» εξομολογήθηκε, δακρυσμένη, η Αγάπη την ώρα που η καθηγήτρια του Tv Queen έσκυψε πάνω από το πρόβλημα προκειμένου να διαπιστώσει αν πράγματι υπάρχει ψαλίδα στα μαλλιά της μελαχρινής διαγωνιζόμενης.

Όταν όντως διαπίστωσε η Κατερίνα Γκαγκάκη την ψαλίδα στα μαλλιά της Αγάπης, εκείνη επέμενε πως περίμενε από πριν ότι θα αποκτήσει ψαλίδα και γκρίνιαζε για να μην της γίνει αυτή η αλλαγή. «Θέλεις να σου πω κάτι απλώς; Σε όλες σας θα το πω. Λίγο να τοποθετούμε τα ζητήματα εμφάνισης εκεί που τους ανήκουν, έτσι;» τόνισε η καθηγήτρια του ριάλτι του OPEN για αναρωτηθεί η Αγάπη «αφού δεν είναι τόσο σημαντικό το ζήτημα εμφάνισης γιατί δεν το κάναμε εξ αρχής;».

«Γιατί λοιπόν το έκανες; Αν θες να κάνουμε να κάνουμε καβγά, τώρα, μπροστά σε όλους, να τον κάνουμε! Εγώ έλεγα όμως να μιλήσουμε» υπογράμμισε η Κατερίνα Γκαγκάκη με την παίκτρια του Tv Queen να εξακολουθεί να δείχνει απαρηγόρητη για αυτή την μεγάλη, για την ίδια, αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση,