Βασίλειος Κωστέτσος: «Ο Νίκος Αναδιώτης θα πρέπει να ευγνωμονεί κάποιους ομοφυλόφιλους που τον βοήθησαν στην καριέρα του στη μόδα»

«Δούλεψε γι’ αυτούς, πληρώθηκε από αυτούς», είπε ο Βασίλειος Κωστέτσος.

Για τις απαράδεκτες εικόνες που είδε στο gay pride, αλλά και για τον Νίκο Αναδιώτη απάντησε ο Βασίλειος Κωστέτσος, σε δηλώσεις που έκανε στους δημοσιογράφους.

«Είδα φωτογραφίες ντροπής από το gay pride. Όσοι χρησιμοποιούν και μπερδεύουν τη θρησκεία, το Χριστό, άσχετα αν πιστεύεις η δεν πιστεύεις… Το να βάζεις εικόνες του Χριστού και της Παναγίας στα γεννητικά σου όργανα και γενικά να ξεφτιλίζεις τους Αγίους, χρησιμοποιώντας το gay pride, είναι τραγικό, είναι ντροπή, είναι εξευτελιστικό», είπε ο Βασίλειος Κωστέτσος.

Για τον Νίκο Αναδιώτη, ο Βασίλειος Κωστέτσος ανέφερε: «Ο Νίκος Αναδιώτης θα πρέπει να ευγνωμονεί κάποιους ομοφυλόφιλους που τον βοήθησαν στην καριέρα του στη μόδα. Δούλεψε γι’ αυτούς, πληρώθηκε από αυτούς. Εγώ δεν έχω δουλέψει ποτέ με τον συγκεκριμένο, αλλά έχουν δουλέψει φίλοι μου μαζί του και έκανε μια μεγάλη καριέρα στο χώρο της μόδας μέσα από τους ανθρώπους αυτούς».

Πηγή εικόνας: NDP

Πηγή: zappit.gr