Βασίλης Μπισμπίκης για Δέσποινα Βανδή: “Πάσχω από πυρκαγιά στην καρδιά, στο παρεκκλήσι της καρδιάς μου τα ψαλτήρια καίγονται”

Για το πρόσφατο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, που τον έφερε ένα βήμα κοντά στον θάνατο, αλλά και τη φλογερή του σχέση με τη Δέσποινα Βανδή μιλά ο Βασίλης Μπισμπίκης. Ο γνωστός ηθοποιός άνοιξε τα χαρτιά και την καρδιά του στον Νίκο Συρίγο και την κάμερα του MEGA για λογαριασμό της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι».

«Είμαι ευτυχισμένος και ερωτευμένος. Όπως έχει γράψει ο Μαγιακόφσκι: πάσχω από πυρκαγιά στην καρδιά, στο παρεκκλήσι της καρδιάς μου τα ψαλτήρια καίγονται. Έτσι νιώθω. Η ζωή μου χρωστούσε έναν τέτοιο έρωτα και τον απολαμβάνω», εξομολογείται ο Βασίλης Μπισμπίκης.

«Δεν βάλαμε ταμπέλες, τι εικόνα θα δείξουμε, αν μας τραβήξουν φωτογραφία. Από ένα σημείο και μετά το ζούσαμε όπως οι κανονικοί άνθρωποι. Με ποιο δικαίωμα να έρχονται έξω από το σπίτι σου, όταν δεν τους το δίνεις καν;», σημειώνει ο ηθοποιός εμφανώς ενοχλημένος.

«Όταν άκουσα την Δέσποινα να λέει ότι με θέλει, μου άρεσε πολύ. Θέλω να με θέλει και να την θέλω, υπάρχει πάθος. Θέλω να την βλέπω, να την ζω, να την μυρίζω, να την αναπνέω. Η ερώτηση για το εάν θα παντρευτούμε, είναι χαζή. Αν θα το κάνουμε, θα το πούμε», δηλώνει στη συνέχεια ο Βασίλης Μπισμπίκης και προσθέτει:

«Σε δέκα χρόνια ελπίζω να έχω ένα σπίτι στην Κρήτη, το θέατρο και το παιδί μου χαρούμενο και ευτυχισμένο. Η Δέσποινα υπάρχει στα μακρινά μου όνειρα. Το σπίτι στην Κρήτη το φτιάχνουμε με την δέσποινα. Κάνουμε μία «φωλιά» για να είμαστε μαζί».

Τέλος, αναφορικά με το πρόσφατο καρδιακό επεισόδιο που υπέστη, ο Βασίλης Μπισμπίκης παραδέχεται:

«Καπνίζω και πίνω αλλά πολύ λιγότερο. Δεν φοβάμαι όμως. Ανακάλυψα ότι δεν φοβάμαι το θάνατο, μετά το περιστατικό. Η ζωή που έκανα, ήταν μέσα στις καταχρήσεις από μηδέν ηλικία έως τώρα, τον έχω πιέσει τον οργανισμό μου. Θα ήθελα να ζήσω ξανά τη ζωή μου, αλλά αν το έκανα, με λιγότερες απώλειες. Έχασα πολλούς φίλους σε μικρή ηλικία, αλλά η «αλητεία» που έζησα μου άρεσε».