Βασίλης Καρράς: Ο Θάνος Κανούσης εξομολογείται για την περιβόητη απαγωγή του άρχοντα της πίστας

«Δύο τύποι τού συστήθηκαν ως καπνέμποροι από τη Θεσσαλονίκη και του είπαν ότι θα τον πάνε εκεί που τραγουδούσε», είπε ο Θάνος Κανούσης.

Στην εκπομπή Happy Day και την Ευάννα Ζουμπούρογλου μίλησε ο Θάνος Κανούσης, ο βιογράφος του Βασίλη Καρρά. Μέσα σε όλα, αναφέρθηκε και στην περιβόητη απαγωγή του άρχοντα της πίστας, πριν από πολλά χρόνια, σε ένα χωριό στο Αγρίνιο.

«Είδα πολλές φορές τον Βασίλη να κλαίει όταν γράφαμε τη βιογραφία του. Νομίζω πως θα γίνει ταινία η ζωή του. Ο Βασίλης πέρασε πολύ δύσκολα φτωχικά χρόνια, πουλούσε λαχεία, κουλούρια… Το σημείωμα για τη γυναίκα του μού το άφησε έξι μήνες πριν φύγει από τη ζωή, όταν είχε μπει για πρώτη φορά στην εντατική. Όταν έφυγε ο Βασίλης, καθίσαμε με τη Χριστίνα και διαβάσαμε πάλι το βιβλίο από την αρχή, αλλά εκεί της διάβασα και το σημείωμα αυτό», είπε αρχικά ο Θάνος Κανούσης.

Για την περίφημη απαγωγή του Βασίλη Καρρά, ο Θάνος Κανούσης είπε: «Αυτό έγινε στο Αγρίνιο. Ήταν πρώτο όνομα ο Βασίλης και στο χωριό εκεί υπήρχε πανηγύρι. Υπήρχαν άλλα δύο μαγαζιά και δύο επώνυμοι τραγουδιστές που θα τραγουδούσαν. Πήγαν δύο τύποι που του συστήθηκαν ως καπνέμποροι και του είπαν να τον πάνε εκεί που θα τραγουδούσε. Στο δρόμο, έκαναν δεξιά το αυτοκίνητο, σε κάτι καλαμπόκια, βγαίνουν 5-6 με πιστόλια, τον παίρνουν και τον πάνε σε ένα ακατοίκητο χωριό, για να μην τραγουδήσει, όπως και δεν τραγούδησε».

Πηγή: zappit.gr