Βασίλης Παϊτέρης – Οι γιοί του μιλούν για την αποκατάσταση της σχέσης με τον πατέρα τους: “Έγινε η επανασύνδεση”

“Όσο χρονών και να φτάσει κάποιος, δεν σταματά να θέλει μία συμβουλή και μία κουβέντα.”

Από 40 κύματα είχε περάσει στο παρελθόν η σχέση που είχε ο Βασίλης Παϊτέρης με τους δύο γιους του, Θάνο κι Άλεξ. Οι δυο τους άνοιξαν την καρδιά τους στο Happy Day και στη Χριστιάνα Κοχλατζή κι αποκάλυψαν ότι η σχέση τους με τον πατέρα τους έχει αποκατασταθεί πλέον.

«Συζητούσαμε καιρό να διασκευάσουμε το «Λόγια κλειδωμένα» του πατέρα μας. Η σχέση μας πέρασε από πολλές διακυμάνσεις από την παρέα που κάνουμε τελευταία. Νομίζω ότι καταλήξαμε -τολμώ να πω- καλοί φίλοι πια και με αφορμή ότι θα βγει τώρα το τραγούδι είναι λίγο σημαδιακό.» δήλωσε ο Θάνος Παϊτέρης.

«Χαρήκαμε και χάρηκε κι αυτός. Υπάρχουν διακυμάνσεις και τώρα που μιλάμε είμαστε καλά… Όσο μεγαλώνεις, βλέπεις και διαφορετικά πράγματα στους γονείς κι ειδικά εμείς με τον πατέρα μας κάποια πράγματα μπορεί να ήταν παρεξηγημένα πιο παλιά. «είπε ο Άλεξ Παϊτέρης.

«18 Γενάρη που είναι του Αγ. Αθανασίου και γιορτάζω, έχει γενέθλια ο πατέρας μου. Έκατσε ωραία και κάναμε ένα πολύ ωραίο γλέντι κι έγινε η επανασύνδεση. Νομίζω ότι όσο μεγαλώνεις κι αποδέχεσαι κάποια πράγματα και καταλαβαίνεις και προσπαθείς να μπεις στα παπούτσια του άλλου με όποια παράπονα και να έχει ένα παιδί, νομίζω ότι όσο το αποδέχεσαι ηρεμείς… Όσο χρονών και να φτάσει κάποιος, δεν σταματά να θέλει μία συμβουλή και μία κουβέντα.» ανέφερε ο Θάνος Παϊτέρης.

«Ένα γεια σου ρε πατέρα τι κάνεις; Ένα γεια σου γιε μου.»

Πηγή: zappit.gr