Η σκληρή βία, το ξύλο στα προαύλια των σχολείων, στους δρόμους και τις γειτονιές αλλά και τα περιστατικά bullying απίστευτης αγριότητας είναι καθημερινά σχεδόν στην ειδησεογραφία ως μια θλιβερή κανονικότητα. Τώρα στοχοποιήθηκε μια αριστούχος μαθήτρια που έζησε τον απόλυτο εφιάλτη στο κέντρο της Γλυφάδας.

Συνομήλικες της και ομάδα πολλών ανηλίκων, την κλωτσούσαν στο κεφάλι, μέχρι που την άφησαν αναίσθητη και αβοήθητη. Ακόμη πιο τραγικό -το ότι κανένας από τους περαστικούς δεν ενδιαφέρθηκε για το κορίτσι. Συνελήφθησαν δύο συμμαθήτριες της και οι γονείς τους. Αυτή ήταν η δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες που δέχθηκε επίθεση.

To ERTNews εξασφάλισε βίντεο – ντοκουμέντο από τον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης.

Aναίσθητη από το ξύλο, άφησαν μία μαθήτρια μόλις 14 ετών, παρέα 20 ατόμων, με τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην επίθεση να έχουν δύο συνομήλικες συμμαθήτριές της.

Το σοβαρό περιστατικό έγινε σε έναν από τους κεντρικότερους δρόμους της Γλυφάδας, στην οδό Λαζαράκη, στις 21:00 το βράδυ του Σαββάτου. Η μαθήτρια βρισκόταν εκεί μαζί με δύο φίλες της, όταν δέχτηκε επίθεση από δύο άλλα δεκατετράχρονα κορίτσια. Ακολούθησαν και οι υπόλοιποι, πετώντας την κοπέλα στο έδαφος.

Κανείς δεν έσπευσε να βοηθήσει το ανήλικο κορίτσι, ούτε να σταματήσει τους δράστες, ενώ κάποιοι βιντεοσκοπούσαν το περιστατικό. Η μαθήτρια αναγνώρισε ελάχιστα από τα πρόσωπα της επίθεσης, καθώς όπως είπε στους αστυνομικούς, έχασε της αισθήσεις της από τον ξυλοδαρμό και δεν μπόρεσε να δει ποιοι την χτυπούσαν.

Η κοπέλα είχε δεχθεί ξανά λεκτική και σωματική επίθεση από τις ίδιες μαθήτριες και φίλες τους, στις 7 Σεπτεμβρίου, όμως δεν είχε γίνει καταγγελία στην αστυνομία.

Η μαθήτρια νοσηλεύεται στο Αγλαΐα Κυριακού, ενώ η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό των υπόλοιπων δραστών.