«Βόμβα» από τον Ant1 – Τέλος η Μαρία Αναστασοπούλου από το «Καλημέρα Ελλάδα»

Ο Γιώργος Παπαδάκης και η Μαρία Αναστασοπούλου φαίνεται, ότι δε θα συνεχίσουν μαζί και την νέα τηλεοπτική σεζόν, με την παρουσιάστρια να έχει πάρει την απόφασή της για το τέλος της συνεργασίας της.

Ο σταθμός του Αμαρουσίου και η δημοσιογράφος θα συνεχίσουν, λοιπόν, τη συνεργασία τους, με τον ΑΝΤ1 να της έχει κάνει δύο προτάσεις. Η μία αφορά το πρωινό του Σαββατοκύριακου, αφού η Φαίη Μαυραγάνη δείχνει να καταλήγει στον ΣΚΑΪ, και η δεύτερη είναι για την απογευματινή ζώνη, με το πρώτο σενάριο όμως να είναι το επικρατέστερο.

Η δημοσιογράφος, μετά από μία χρονιά όπου υπήρξαν αρκετές άβολες και δύσκολες στιγμές στην συνύπαρξή της με τον παρουσιαστή του «Καλημέρα Ελλάδα», επιβεβαίωσε και τυπικά την επιθυμία της να αποχωρήσει από την εκπομπή την επόμενη σεζόν.

Στα επόμενα ραντεβού με το κανάλι θα συζητηθούν, τόσο το ενδεχόμενο να συνεχιστεί η βραδινή εκπομπή της «Αρένα», όσο και το ενδεχόμενο να παρουσιάσει την ενημερωτική εκπομπή του Σαββατοκύριακου από την οποία, όπως όλα δείχνουν, αποχωρεί η Φαίη Μαυραγάνη με κατεύθυνση τον ΣΚΑΪ.