Wolfs: Τζορτζ Κλούνεϊ – Μπραντ Πιτ στο τρέιλερ της νέας κωμωδίας δράσης

Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του «Wolfs», της επερχόμενης κωμωδίας δράσης στην οποία συναντιούνται ξανά οι Τζορτζ Κλούνεϊ και Μπραντ Πιτ, δεκαεπτά χρόνια μετά το «Ocean’s 13».

Σε σενάριο και σκηνοθεσία του Τζον Γουάτς, η ταινία ακολουθεί τον Κλούνεϊ ως επαγγελματία «διορθωτή» που προσλαμβάνεται για να καλύψει ένα έγκλημα υψηλού προφίλ. Όταν όμως εμφανίζεται ένας δεύτερος «διορθωτής» (Πιτ) και οι δύο «μοναχικοί λύκοι» αναγκάζονται να συνεργαστούν, βλέπουν τη νύχτα τους να ξεφεύγει από τον έλεγχο με τρόπους που κανείς τους δεν περίμενε.

Στο πλευρό του Κλούνεϊ και του Πιτ πρωταγωνιστούν οι Έιμι Ράιαν, Όστιν Άμπραμς και Πούρνα Τζαγκανάθαν.

Ο Γουάτς είναι περισσότερο γνωστός ως σκηνοθέτης τίτλων του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel, όπως τα «Spider-Man: Homecoming», «Spider-Man: Far From Home» και «Spider-Man: No Way Home». Επίσης, σκηνοθέτησε και συνέγραψε την ταινία τρόμου «Clown» και το θρίλερ «Cop Car».

«Μιλάμε ήδη για ένα σίκουελ αυτής της ταινίας που έκανα με τον Μπραντ και τον Τζον Γουάτς», είπε. «Περάσαμε υπέροχα στα γυρίσματα και ο Τζον είναι ένας εξαιρετικά ταλαντούχος τύπος που είναι επίσης πολύ ευδιάθθετος. Αγαπάει αυτό που κάνει. Περάσαμε υπέροχα κάνοντας την ταινία και την έχουμε δει. Είναι μια εξαιρετική ταινία και είναι διασκεδαστικό να δουλεύω ξανά με τον Μπραντ. Περάσαμε πολύ ωραία».

Η ταινία «Wolfs» αναμένεται να προβληθεί στους κινηματογράφους στις 20 Σεπτεμβρίου 2024.