Ξεσπά ο Άρης Καβατζίκης για την εμφάνιση Κασσελάκη στον Fipster: «Έίναι αυτό εικόνα για πολιτικό αρχηγό;»

«Τι είναι αυτό το πράγμα που βλέπουμε τώρα;», λέει ο Άρης Καβατζίκης.

Για την εμφάνιση του Στέφανου Κασσελάκη με τον Fipster στο Τικ Τοκ και το «παιχνίδι» που έκανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με τις Ελληνίδες τραγουδίστριες, απάντησε ο Άρης Καβατζίκης. Ο γνωστός δημοσιογράφος δεν άντεξε και ξέσπασε για το συγκεκριμένο θέαμα.

«Εγώ, πάντως, παιδιά, κοιτάξτε, είχα πει στην αρχή σήμερα να μη μιλήσω για τον κύριο Κασσελάκη, γιατί καταντάει μονότονο. Αλήθεια, είναι τώρα αυτό εικόνα για πολιτικό αρχηγό; Δηλαδή, αλήθεια τώρα, ας καθίσουμε να αναλογιστούμε το φαινόμενο Κασσελάκη στην Ελλάδα. Κάπου άκουσα τον κύριο Λαζόπουλο να λέει ότι είναι η θεία από το Σικάγο. Καλά, δεν θα το φτάσω εκεί. Τι είναι αυτό το πράγμα που βλέπουμε τώρα;», είπε αρχικά ο Άρης Καβατζίκης.

Ο Άρης Καβατζίκης είπε στη συνέχεια: «Ναι, ας κάνουν Τικ Τοκ οι πολιτικοί αρχηγοί, μαζί τους είμαστε, να εκσυγχρονιστούν. Αυτό που βλέπω αυτή τη στιγμή είναι ανορίοτο! Δεν υπάρχει όριο πουθενά. Αισθάνομαι πολύ άβολα με αυτό το θέαμα. Οποιοσδήποτε πολιτικός αρχηγός ήταν σε αυτή τη θέση, με τις τραγουδίστριες στο κεφάλι και να παίζει αυτό το παιχνίδι, για μένα είναι πάρα πολύ άβολο. Θεωρώ ότι όλα έχουν ένα όριο».

Πηγή: zappit.gr