Ξέσπασαν στο Survivor οι Τουρκάλες για την υποψηφιότητα της Δαλάκα: “Έριξαν το πρόβατο ανάμεσα στους λύκους”

Μαζί με τους παίκτες του τουρκικού Survivor βρέθηκαν για μια ακόμα φορά, στο νέο επεισόδιο που είδαμε το βράδυ της Τετάρτης στον ΣΚΑΪ, οι παίκτες της μπλε και της κόκκινης ομάδας του ελληνικού ριάλιτι επιβίωσης. Με το καλησπέρα, ωστόσο, οι Τούρκοι παίκτες και κυρίως οι γυναίκες δεν μπόρεσαν να κρύψουν την μεγάλη τους έκπληξη όταν ενημερώθηκαν για τη νέα υποψηφιότητα που ήρθε από την πλευρά της κόκκινης ομάδας.

«Μετά από τη νίκη της μπλε ομάδας, πήγαμε στο συμβούλιο και η νέα υποψήφια είναι η Κατερίνα Δαλάκα» υπογράμμισε αρχικά ο παρουσιαστής του ελληνικού Survivor, Γιώργος Λιανός, με τις Τουρκάλες παίκτριες να εκφράζουν αμέσως την έκπληξη τους και να συμπληρώνει πως «Nefise, η Δαλάκα ήταν εξίσου έκπληκτη όπως είσαι κι εσύ τώρα».

Τότε ήταν που η παίκτρια του τουρκικού Survivor, Nefise πήρε τον λόγο και τόνισε πως «πραγματικά λυπήθηκα πολύ επειδή εκείνη αγωνίστηκε πολύ καλά. Δεν ξέρω ποιον άλλον θα ψήφιζαν για αποχώρηση, η ομάδα ήταν ανάμεσα στην Δαλάκα και στον Γκιουλέκα προφανώς. Νομίζω ότι θα ήταν πιο σωστό να δώσουν την ψήφο στον Γκιουλέκα. Λυπήθηκα για εκείνην αλλά νομίζω ότι θα βγει σώα από την μονομαχία».

«Θα κάνει το καλύτερο που μπορεί. Μόνο λυπήθηκα και μακάρι να έβγαινε άνδρας με άνδρα στην μονομαχία. Έριξαν το πρόβατο ανάμεσα στους λύκους. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάνει, η Δαλάκα θα βγει σώα από την μονομαχία».

Με τη σειρά της, δε, η Seda σχολίασε πως είναι λυπηρό επειδή χθες αγωνιζόμασταν στην ίδια ομάδα. Πηγαίναμε πολύ καλά και μπορούσαμε να κερδίσουμε. Όταν φύγαμε εμείς, δυστυχώς χάσανε. Όμως η Δαλάκα είναι μια παίκτρια με εμπειρία. Πιστεύω και γω ότι θα βγει σώα από τη μονομαχία».

Πηγή: zappit.gr