Ξέσπασε η Πάολα επί σκηνής για το λουκέτο στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται: “Όχι, γ…ώ την π…άνα μου!”

Η δημοφιλής τραγουδίστρια το βράδυ της Παρασκευής δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο δυσάρεστο γεγονός.

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε το πρωί της Πέμπτης (6/6) η είδηση πως στο νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανίζεται η Πάολα στη Θεσσαλονίκη αναμένεται να μπει αιφνιδίως λουκέτο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που ακολούθησε, προηγήθηκαν καταγγελίες από κατοίκους της περιοχής για εκτεταμένη ηχορύπανση, με την Αστυνομία να προχωρά επανειλημμένα σε συστάσεις αλλά και σε συλλήψεις.

Μάλιστα, για το θέμα είχε επιληφθεί και η Εισαγγελία, ενώ επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε και ο Δήμος Θεσσαλονίκης.

Ως εκ τούτου, την ερχόμενη Τρίτη (11/6) το νυχτερινό κέντρο Catalaya πρόκειται να «σφραγιστεί», με την Πάολα και τον Ηλία Καμπακάκη να πραγματοποιούν τις τελευταίες τους εμφανίσεις την Παρασκευή 7 και το Σάββατο 8 του μήνα. Η δημοφιλής τραγουδίστρια το βράδυ της Παρασκευής δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο δυσάρεστο γεγονός από την πίστα του μαγαζιού, συζητώντας με τους θαμώνες για το θέμα της ηχορύπανσης.

«Παίζουμε δυνατά; Είναι δυνατά;», ρώτησε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια λίγο αφότου ανέβηκε στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου. Όταν ένας θαμώνας της απάντησε: «Όχι, δεν είναι δυνατά», η Πάολα του απάντησε στα… γαλλικά: «Όχι γ@@ω την π…α μου. Παίζουμε δυνατά, κύριε μου ; Πιο δυνατά θέλεις ε; Μήπως εμείς τι θέλουμε; Το ανάποδο; Δεν πειράζει όμως…».

Πηγή: zappit.gr