Ξέσπασε ο Φράνκο Αλφόνσο: “Αν η γενιά της βιντεοκασέτας είναι στα ψυχιατρεία, η γενιά των reality show για που είναι;” | Zappit

“Άρα όπως και να το δει κανείς μόνο κακοπροαίρετο και χωρίς ίχνος γνώσης και ευαισθησίας είναι το εν λόγω άρθρο”.

Αντέδρασε ο Φράνκο Αλφόνσο με το δημοσίευμα που κυκλοφόρησε το Σαββατοκύριακο με τίτλο «Η γενιά των 80’s και της βιντεοταινίας κατέληξε στον ψυχίατρο». Μετά το ξέσπασμα της Καίτης Φίνου, ο ίδιος τοποθετήθηκε με ανάρτησή του για το θέμα.

«Γράφτηκε σήμερα κάπου ότι η γενιά των 80s και της βιντεοκασέτας κατέληξε στο ψυχιατρείο. Έχω κάποιες απορίες πάνω σε αυτό. Αυτός ο άνθρωπος που έγραψε αυτό το κείμενο ζούσε εκείνη την εποχή; Αν ναι θα έπρεπε να γνωρίζει πως τότε όλη η εγχώρια βιομηχανία παραγωγής ήταν οι κινηματογραφικές ταινίες και με την εμφάνιση του βίντεο επικράτησε πανζουρλισμός και όλοι τρέχανε στα video clubs και αγοράζανε πέντε πέντε τις ταινίες και αυτός είναι ο λόγος που ξεκίνησαν και οι Ελληνικές παραγωγές και όλοι ανεξαιρέτως οι ηθοποιοί μεγάλα ονόματα και μικρά καθώς και όλες οι εταιρείες παραγωγής μπήκαν στη δουλειά. Γυρίστηκαν καλές κακές και μέτριες παραγωγές αλλά όλος ο κόσμος δούλευε.

Αν τώρα αυτός που το έγραψε ζούσε τότε και αντιλαμβανόταν τον κόσμο πολύ πιθανό και ο ίδιος να εργαζόταν σε κάποια εταιρεία παραγωγής η να ήτανε πλασιέ ταινιών στα video club ή μακιγιέρ! Αν τώρα κάποιοι καλλιτέχνες, της τότε εποχής αντιμετωπίζουν προβλήματα, τα οποία αντανακλούν και στην ψυχολογία τους, αυτό δεν είναι λόγος χλευασμού, αλλά θα έπρεπε να τους αντιμετωπίσουμε με αγάπη γιατί μας έχουν χαρίσει στιγμές χαράς και γέλιου και όταν τους απαξιώνουμε, είναι σαν να απαξιώνουμε και το σύνολο της τότε ελληνικής κοινωνίας.

Άρα όπως και να το δει κανείς μόνο κακοπροαίρετο και χωρίς ίχνος γνώσης και ευαισθησίας είναι το εν λόγω άρθρο. Και κλείνοντας έχω και μια απορία. Αν η γενιά της βιντεοκασέτας είναι στα ψυχιατρεία, η γενιά των reality show και της πρόσκαιρης αναγνώρισης για που είναι; Όσο για μένα που είμαι της γενιάς του ψυχιατρείου σύμφωνα με τον αυτόν τον κύριο, αισθάνομαι μια χαρά, φουλ δημιουργικός, αναβιώνουμε την θρυλική Κομπαρσίτα και θα δώσουμε δουλειά σε αρκετές οικογένειες, πρώτα ο Θεός!» έγραψε ο Φράνκο Αλφόνσο.

Πηγή: zappit.gr