Καθημερινή… ρουτίνα τείνουν να γίνουν πλέον οι συλλήψεις στην Ζάκυνθο για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Έτσι και χθες τις πρώτες πρωινές ώρες, στο πλαίσιο των στοχευμένων ελέγχων που γίνονται κυρίως στην περιοχή του Λαγανά, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), 2 άνδρες 29 και 30 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών ουσιών.

Οι δύο άνδρες, αλβανικής καταγωγής με ελληνικές ταυτότητες και κάτοικοι εξωτερικού, στην Αγγλία ο ένας στην Γερμανία ο άλλος, εντοπίσθηκαν από τους αστυνομικούς στο Λαγανά Ζακύνθου και συνελήφθησαν, καθώς στην κατοχή τους και σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη εντός του οχήματος που επέβαιναν, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν 19 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και μικροποσότητα κοκαΐνης.

Προανάκριση για την υπόθεση, πραγματοποιήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Ζακύνθου, στο πλαίσιο της οποίας κατασχέθηκε επιπλέον, το ανωτέρω όχημα, ως μέσο διευκόλυνσης για την μεταφορά των ναρκωτικών ουσιών. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Ρεπορτάζ: Ανδρέας Παπαδημητρίου

Πηγή: ertnews.gr