Ζωζώ Σαπουντζάκη και Μάκης Δελαπόρτας – “Πυρ ομαδόν” κατά της Ισμήνης Καλέση: “Καθένας κουβαλάει κάτι στην ψυχή του”

“Η Ρένα βοηθούσε τους νέους ανθρώπους. Όχι μόνο τους άκουγε, τους πούσαρε, όταν έβλεπε ότι έχουν ταλέντο”.

Στις αιχμηρές δηλώσεις που έκανε η Ισμήνη Καλέση αναφορικά με τη συνεργασία της με τη Ρένα Βλαχοπούλου απαντούν η Ζωζώ Σαπουντζάκη και ο Μάκης Δελαπόρτας. Οι δύο ηθοποιοί, που έχουν βρεθεί στο ίδιο θεατρικό και κινηματογραφικό σανίδι με την αείμνηστη ηθοποιό, εκφράζουν την αντίθεσή τους στα λεγόμενα της συναδέλφου τους, διαψεύδοντάς την κατηγορηματικά.

«Αυτό εγώ δεν το ‘χω ζήσει, ότι η Ρένα δεν ήταν επικοινωνιακή, δεν το ‘χω ξανακούσει. Εντάξει, το ακούσαμε κι αυτό, δεν ξέρω τι να πω. Εγώ έχω παίξει τόσες φορές με τη Ρένα, όλο το ελληνικό θέατρο έχει παίξει, αυτό δεν το ‘χουμε ακούσει», απαντά ο Μάκης Δελαπόρτας.

«Ίσα-ίσα που η Ρένα βοηθούσε τους νέους ανθρώπους. Όχι μόνο τους άκουγε, τους πούσαρε όταν έβλεπε ότι έχουν ταλέντο. Τι απρόσιτη; Η Ρένα ήταν μία απλή γυναίκα στο σπίτι της, στο καμαρίνι της, έπλεκε, δεν ήταν κάποια σταρ, ήταν αντιστάρ. Στη σκηνή, βέβαια, μεταμορφωνόταν», συμπληρώνει ο γνωστός ηθοποιός και στενός φίλος της αείμνηστης πρωταγωνίστριας.

«Τώρα αν συμπαθούσε την Ισμήνη ή αν είχαν κάποια διαφορά, δεν το ξέρω και δεν το έμαθα ποτέ. Ας μας το πει, αν και θα μου πεις: τι σημασία έχει μετά από τόσα χρόνια;», σχολιάζει χαρακτηριστικά στη συνέχεια ο Μάκης Δελαπόρτας.

«Εγώ δεν απογοητεύτηκα ποτέ από τη Ρένα Βλαχοπούλου, με αγαπούσε πολύ από την αρχή. Λυπήθηκα πραγματικά που «έφυγε». Και μέχρι την τελευταία στιγμή ήταν σε ένα υπόγειο μπαρ, ήταν χάλια. Πόνεσα τόσο πολύ που την είδα», δηλώνει από την πλευρά της η Ζωζώ Σαπουντζάκη.

«Καθένας κουβαλάει κάτι στην ψυχή και στις αναμνήσεις του. Για τη Ρένα όμως δεν θέλω να ακούω άσχημα πράγματα, γιατί ήταν μία σπουδαία γυναίκα, μια ανοιχτή αγκαλιά για όλους», καταλήγει στην τοποθέτησή του ο Μάκης Δελαπόρτας.

Πηγή: zappit.gr