Μετάβαση στο περιεχόμενο

Επιβεβαίωσε την παραμονή του Ναν ο Γιαννακόπουλος

Παίκτης του Παναθηναϊκού θα είναι και τα επόμενα δύο χρόνια ο Κέντρικ Ναν. Ο πρώην άσος των Μαϊάμι Χιτ και των Λος Άντζελες Λέικερς ήρθε στην ομάδα του Εργκίν Αταμάν λίγο μετά το ξεκίνημα της σεζόν και άλλαξε την πορεία της, όντας ένας από τους πιο κομβικούς παράγοντες της πρόκρισης του “τριφυλλιού” στο Final Four της Euroleague, έπειτα από 12 χρόνια.

Μετά τη νίκη στο Game 5 με την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΟΑΚΑ, ο έγκυρος Ισπανός δημοσιογράφος, Τσέμα Ντε Λούκας, αποκάλυψε τη συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών για επέκταση της συνεργασίας τους μέχρι και το 2026. Αργότερα, ήρθε και η επιβεβαίωση από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο οποίος ανήρτησε στον λογαριασμό του στο Instagram το νέο συμβόλαιο του Αμερικανού γκαρντ.

Στη συνέχεια όμως το… κατέβασε και με νέο του μήνυμα ανέφερε πως η παραμονή του Κέντρικ Ναν στην ομάδα, είναι το λιγότερο που μπορεί να κάνει για αρχή. «Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο που γέμιζε κάθε εβδομάδα το γήπεδο, μην υπολογίζοντας τίποτα. Που ήταν όλοι κόσμιοι, απλοί οπαδοί, οργανωμένοι… Το λιγότερο που μπορώ να κάνω για όσα κάνετε όλη τη χρονιά είναι να κρατήσουμε τον Ναν. Για αρχή… Και πάλι ευχαριστώ» ανέφερε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.