Μετάβαση στο περιεχόμενο

Eurovision 2024: “O Θανάσης Αλευράς και o Ζερόμ Καλούτα την αντιμετώπισαν σαν ραδιόφωνο επαρχίας”

“Aπαράδεκτοι στην Eurovision 2024! Καθόλου διαβασμένοι, λάθος, λάθος, λάθος! Χωρίς να έχουν μελετήσει, χωρίς να έχουν κάνει πρόβες…”

Πλήθος σχολίων και αντιδράσεων σήκωσαν στην Eurovision 2024 ο Θανάσης Αλευράς και ο Ζερόμ Καλουτά για τον τρόπο με τον οποίο παρουσίασαν τον α’ και τον β’ ημιτελικό το βράδυ της Τρίτης και το βράδυ της Πέμπτης αντίστοιχα. Μάλιστα, ο Νίκος Μουρατίδης δεν χάρισε καθόλου τον λόγο του το πρωινό της Παρασκευής στη Super Κατερίνα του Alpha.

Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Μουρατίδης δήλωσε για τους Έλληνες εκφωνητές της Eurovision 2024 πως «απαράδεκτοι! Ενώ είναι πολύ συμπαθείς και οι δυο, στην παρουσίαση την χθεσινή και την προηγούμενη ήταν απαράδεκτοι. Καθόλου διαβασμένοι, λάθος, λάθος, λάθος. Απαράδεκτοι! Χωρίς να έχουν μελετήσει, χωρίς να έχουν κάνει πρόβες, χωρίς τίποτα. Μιλούσαν συνέχεια, μια βαβούρα και ένα πράγμα… απαράδεκτοι».

«Χθες έγιναν πολύ πιο σημαντικά λάθη (σ.σ. σε σχέση με τον α’ ημιτελικό της Eurovision 2024). Επαναλαμβάνω όμως ότι είναι συμπαθέστατοι και οι δυο και ο Θανάσης Αλευράς είναι ένα υπερταλαντούχο πλάσμα. Δεν ήταν καλοί σε αυτό το πράγμα που έκαναν. Δεν είναι όλοι για όλα και αν καλείσαι να κάνεις αυτό το πράγμα, λες ναι αρχίζεις να το δουλεύεις. Μελετάς για να το κάνεις αυτό».

«Αντιμετώπισαν την τηλεοπτική παρουσίαση της Eurovision σαν ραδιόφωνο επαρχίας, ούτε καν Αθήνας. Πολύ μπλα μπλα σε άσχετα σημεία» υπογράμμισε, εν συνεχεία, ο Νίκος Μουρατίδης στον αέρα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.

Πηγή: zappit.gr