Μετάβαση στο περιεχόμενο

Eurovision: Αρνητικά μηνύματα για τον σχολιασμό του Αλευρά – Καλούτα

Ο β’ ημιτελικός της ολοκληρώθηκε, με 10 από τις 16 χώρες να προκρίνονται στον μεγάλο τελικό, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Μαΐου, στο Μάλμε της Σουηδίας.

Η φετινή παραγωγή άφησε πολύ θετικές εντυπώσεις στο κοινό, όμως εκείνο που φάνηκε να το απογοητεύει ήταν ο σχολιασμός του διαγωνισμού.

Φέτος, τη θέση των σχολιαστών ανέλαβαν ο Ζερόμ Καλούτα και ο Θανάσης Αλευράς. Στον χθεσινό ημιτελικό, ένα «φάουλ» του δεύτερου ήταν και η αφορμή για να ξεκινήσουν τα πρώτα αρνητικά σχόλια στο Twitter.

Όταν η διαδικασία της ψηφοφορίας έφτασε στο τέλος της και ήρθε η ώρα των διαφημίσεων, ο Θανάσης Αλευράς φαίνεται πως μπερδεύτηκε και προέτρεψε όσους δεν ψήφισαν να το κάνουν.

«Ένα διάλειμμα να ψηφίσετε με την ησυχία σας και επιστρέφουμε», είπε, ενώ όταν τελείωσε το διαφημιστικό διάλειμμα, εξήγησε πως ήθελε να πει στο κοινό ότι μπορεί να ξεκουραστεί για λίγο.

Όπως ήταν αναμενόμενο, τα πρώτα σχόλια έκαναν την εμφάνισή τους στο Twitter, με το κοινό να αναφέρεται και στον σχολιασμό του α’ ημιτελικού.

Σύμφωνα με τα σχόλια στο διαδίκτυο, οι δύο σχολιαστές δεν κατάφεραν να ανταπεξέλθουν ούτε στην πρώτη φάση των ημιτελικών, με το κοινό να αναφέρει πως «σχολίαζαν άσχετα πράγματα και όχι αυτά που προβάλλονταν εκείνη τη στιγμή».

Δείτε μερικά από τα σχόλια στο Twitter

 

 

 

 

 

Πηγή: eleftherostypos.gr