Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κώστας Φραγκολιάς σε Παντελή Τουτουντζή: “Για να διδάξεις κάτι, πρέπει να το έχεις υπηρετήσει”

“Λέει ότι “με αποδέχθηκε”. Ως τι; Με αποδέχθηκε ως άτομο, ως προσωπικότητα, ως πανελίστα;” αναρωτιέται ο Κώστας Φραγκολιάς.

Ο Κώστας Φραγκολιάς έδωσε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό Σου Σου την Πέμπτη στο OPEN. Το γνωστό μοντέλο κλήθηκε να δώσεις απαντήσεις τόσο στις πρόσφατες δηλώσεις του Παντελή Τουτουντζή για την τηλεοπτική του παρουσία όσο και την περιπέτεια που υπέστη από χάκερ η καλή του φίλη, Μαρία Αντωνά.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κώστας Φραγκολιάς σημείωσε χαρακτηριστικά πως «επειδή δεν ξέρω να κάνω eyeliner, αυτό το κομμάτι μού διαφεύγει και δεν έχω να απαντήσω κάτι. Δεν ξέρω. Εγώ δεν βγήκα στην τηλεόραση να διδάξω κανέναν. Επίσης, το λέω γενικά και όχι για τον συγκεκριμένο, για να γίνεις δάσκαλος και να διδάξεις κάποιον και κάτι πρέπει να το έχεις υπηρετήσει, να το έχεις κάνει».

«Δεν θυμάμαι τον κύριο Τουτουντζή, μπορεί να μου διαφεύγει βέβαια, παρουσιαστή κάπου. Λέει ότι «με αποδέχθηκε». Ως τι; Με αποδέχθηκε ως άτομο, ως προσωπικότητα, ως πανελίστα; Αυτή τη στιγμή που το λέμε, καλώς ή κακώς, ευτυχώς ή δυστυχώς, μόνο από το Happy Day έχω και 10 χρόνια στην πλάτη μου. Ας κρατήσουμε αυτό. Για τον κ. Τουτουντζή όμως και τον οποιονδήποτε που δεν έχει άμεση σχέση, δεν μπορώ να το καταλάβω».

«Αν κάποιος ξέρει τη Μαρία, ξέρει ότι αυτές οι εκφράσεις (σ.σ. στην ιστορία που δημοσιεύθηκε από χάκερ στο προφίλ της) όχι απλά δεν αρμόζουν στην Μαρία αλλά δεν είναι η Μαρία. Δηλαδή από το πρώτο story, χωρίς να δω ότι ακολουθούσαν άλλα 5 – 6 παρόμοια stories, κατάλαβα ότι δεν είναι της Μαρίας. Δεν μιλάει έτσι, δεν γράφει έτσι. Από αυτό το χακάρισμα πήραν και κάποια ποσά, όπως ενημερώθηκα. Δεν ήταν στεναχωρημένη, απλά ήταν πελαγωμένη με αυτό που της συνέβη» πρόσθεσε, επίσης, ο Κώστας Φραγκολιάς στην κάμερα της πρωινής εκπομπής της Ελένης Τσολάκη στο OPEN.

Πηγή: zappit.gr