Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μαντώ: “Έχει συμβεί να χάσω και δουλειά γιατί είπα όχι, με όποιο ρίσκο”

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Μαντώ στην κάμερα της εκπομπής «I love Σου Κου» και τον δημοσιογράφο Τάσο Μπιμπισίδη, την Κυριακή, με αφορμή παράσταση στην οποία συμμετέχει αυτό το διάστημα. Μεταξύ άλλων, η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε τόσο για τις δυσκολίες της νύχτα όσο και για την Eurovision.

Πιο συγκεκριμένα, αρχικά, η Μαντώ εξομολογήθηκε πως «έχουν υπάρξει αρκετές ιστορίες στη νύχτα, από ότι μπορεί να φανταστεί κανείς που μπορεί να συμβεί σε μια γυναίκα στη νύχτα. Τα έχω αντιμετωπίσει όμως όλα πάντα με ψυχραιμία και αρκετή δύναμη. Έχει συμβεί να χάσω και δουλειά, γιατί είπα κάποιο όχι, με όποιο ρίσκο».

«Ήταν πολύ καλό το performance της Μαρίνας Σάττι γι’ αυτό που ήθελε να δείξει και γι’ αυτό που επέλεξε να κάνει. Ήταν άρτιο αυτό που είδα εγώ και η θέση, που πήρε, ήταν μια χαρά. Στα σχόλια οι Έλληνες είμαστε γκρινιάρηδες, το ξέρουμε αυτό. Και γω είχα ακούσει κάποια σχόλια, ευτυχώς όχι πολλά, που έλεγαν για το φόρεμα. Τελικά όμως το φόρεμα ήταν που έμεινε, όλοι το θυμούνται και με ρωτάνε αν το έχω ακόμα».

«Μια χαρά μου φάνηκε και η επιστροφή της Σερτάμπ στη σκηνή της Eurovision. Χαίρομαι που συνεχίζει και διατηρεί ακόμα την φωνή της, πολύ χάρηκα. Είχαμε επαφές την περίοδο που κάναμε μαζί ένα ντουέτο, όταν είχε έρθει εκείνη στην Αθήνα» συμπλήρωσε, ακόμα, η Μαντώ στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα στον ΑΝΤ1.

Πηγή: zappit.gr