Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μεντιλίμπαρ: «Πρέπει να μειωθεί ο αριθμός των παικτών»

To κυριακάτικο ντέρμπι των αιωνίων θα κρίνει την τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Ο Ολυμπιακός μετά το νικηφόρο ντέρμπι με την ΑΕΚ προετοιμάζεται για αυτό τις Κυριακής και ο Ισπανός τεχνικός μίλησε στην COSMOTE TV τόσο για την αναμέτρηση, όσο και για το μέλλον.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μεταξύ άλλων έχρισε τον ΠΑΟΚ φαβορί για τον τίτλο.

Αναλυτικά τα όσο είπε:

Για το πώς άλλαξε η εικόνα της ομάδας του από το ματς με τον ΠΑΟΚ σε αυτό με την ΑΕΚ: «Στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ προερχόμασταν από ένα σπουδαίο παιχνίδι και ένα σημαντικό αποτέλεσμα απέναντι στην Άστον Βίλα.

Ήταν μια πολύ μεγάλη βραδιά για όλους στον σύλλογο, για τον κόσμο μας, για τους παίκτες και αυτό που συνέβη ήταν να πέσουμε κάπως ψυχολογικά, να χάσουμε την πνευματική μας ενέργεια, να χαλαρώσουμε λίγο.

Επομένως δεν παίξαμε αυτό το παιχνίδι σύμφωνα με τις δυνατότητες μας και ο ΠΑΟΚ μας κέρδισε δίκαια γιατί έπαιξε καλύτερα από μας. Από κει και πέρα ο στόχος ήταν να συγκεντρωθούμε για τα δύο τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος και παρουσιάσουμε το καλό μας πρόσωπο. Το καταφέραμε κόντρα στην ΑΕΚ και θέλουμε να κάνουμε το ίδιο και απέναντι στον Παναθηναϊκό».

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Θα έχουμε την ενέργεια που απαιτείται γιατί αυτή τη φορά υπάρχει μια μέρα επιπλέον ανάμεσα στα παιχνίδια. Από την Άστον Βίλα στον ΠΑΟΚ και από τον ΠΑΟΚ στην ΑΕΚ είχαμε ελάχιστο χρόνο για να ξεκουραστούμε.

Τώρα όμως θα μπορέσουμε να πάρουμε ένα ρεπό ώστε να ξεκουραστούμε και να είμαστε στο επίπεδο που πρέπει την Κυριακή».

Για τη μάχη του τίτλου: «Αυτός που είναι πρώτος έχει και το πλεονέκτημα. Σίγουρα δεν είναι εύκολο το παιχνίδι που έχει να παίξει ο ΠΑΟΚ . Θα είναι μια δύσκολη υπόθεση, όμως αυτός που βρίσκεται στην πρώτη θέση έχει και το μεγαλύτερο κίνητρο. Επομένως το φαβορί αυτή τη στιγμή είναι ο ΠΑΟΚ».

Για τα πλάνα του για την επόμενη σεζόν: «Είμαστε σε συζητήσεις με την διοίκηση για αυτό το θέμα. Το σίγουρο είναι πως πρέπει να μειωθεί ο αριθμός των παικτών. Έχουμε 28 παίκτες και είναι αδύνατον να συνεχίσουμε με έναν τόσο μεγάλο αριθμό παικτών. Το ιδανικό θα ήταν να έχουμε 23-24 ποδοσφαιριστές για τη νέα σεζόν.

Υπάρχουν παίκτες που έχουν συμβόλαιο και υπάρχουν και παίκτες που τελειώνουν τα συμβόλαια τους και θα θέλαμε να συνεχίσουν μαζί μας. Έτσι λοιπόν υπάρχουν συζητήσεις με τους παίκτες αλλά και με την διοίκηση».

Πηγή: ertsports.gr