Ο Φώτης Σεργουλόπουλος σε απίθανη ατάκα για τη Ζήνα Κουτσελίνη και το χάμπουργκερ: “Έτρωγα σκέτη τη μπαγκέτα με λίγο μπρι”

“Μαύρο το χαβιάρι, παλιό το κρασί, μουχλιασμένο το τυρί. Έζησα τα πιο δύσκολα χρόνια στους δρόμους του Παρισιού”.

Με ένα… νοσταλγικό βίντεο στη στήλη «Ρόμπες» ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά θυμήθηκαν τα…δύσκολα φοιτητικά τους χρόνια στο Παρίσι και στην Αθήνα, όταν δεν είχαν χρήματα για να φάνε ό,τι έτρωγαν και οι συμφοιτητές τους. Το δίδυμο της ΕΡΤ, αν και δεν αναφέρθηκαν ονομαστικά, είναι προφανές πως σατίρισαν στην πρόσφατη δήλωση της Ζήνας Κουτσελίνη για το… χάμπουργκερ που στερήθηκε στα φοιτητικά της χρόνια.

«Αχ, θυμήθηκα τα φοιτητικά μου χρόνια στο Παρίσι. Ήμουν πάρα πολύ στεναχωρημένος, γιατί έβλεπα τους άλλους συμφοιτητές μου να τρώνε κρέπα με τυρί κι εγώ μια μπαγκέτα σκέτη με λίγο μπρι», είπε αρχικά ο Φώτης Σεργουλόπουλος στην έναρξη του σατιρικού σκετς.

«Αυτό ήταν μεγάλο τραύμα θέλω να ξέρεις, έζησα τα πιο δύσκολα χρόνια στους δρόμους του Παρισιού… να τρώω μαύρο το χαβιάρι, παλιό το κρασί, μουχλιασμένο το τυρί», συμπλήρωσε ο παρουσιαστής της Δημόσιας Τηλεόρασης.

«Τα ίδια πέρασα κι εγώ στη Νομική Αθηνών, ούτε ένα σουβλάκι δεν είχα να πάρω. Έτρωγα σκέτη την πίτα, αλάδωτη, στη μέση με τη φίλη μου τη Ρούλα», περιέγραψε από την πλευρά της η Τζένη Μελιτά.

«Αφού να φανταστείς εμένα ερχόντουσαν οι συμφοιτητές μου με ένα ποτήρι σαμπάνια και το κουνούσαν μπροστά μου… κι ενώ έτρεχαν τα δάκρυά μου, έπεσαν μέσα στο ποτήρι. Το ήπια μονορούφι», κατέληξε στη… νοσταλγική του ιστορία ο Φώτης Σεργουλόπουλος, αφήνοντας σαφείς αιχμές κατά της Ζήνας Κουτσελίνη.

Πηγή: zappit.gr