Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ο Νίκος Μουρατίδης “καρφώνει” τη Μαρίνα Σάττι: “Δεν ήταν καλό, πολλά λάθη, να αποκτήσει πιο σταθερή φωνή”

“Ήταν άρρωστη, έπαιρνε φαρμακευτική αγωγή και δεν ξέρω αν έπαιρνε και κορτιζόνη για να ανοίξει η φωνή” εξηγεί ο Νίκος Μουρατίδης.

Στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα εμφανίστηκε ο Νίκος Μουρατίδης, το πρωινό της Παρασκευής, προκειμένου να σχολιάσει την προσπάθεια της Μαρίνας Σάττι με το «Ζάρι» στον β’ ημιτελικό της Eurovision 2024 το προηγούμενο βράδυ. Μάλιστα, ο έμπειρος ραδιοφωνικός παραγωγός τόνισε το πλήθος των λαθών στην εμφάνιση της εκπροσώπου της Ελλάδας.

Ειδικότερα, ο Νίκος Μουρατίδης δήλωσε πως «τώρα που το άκουσα στα ακουστικά μου δεν ήταν καλό, πολλά λάθη. Αυτό εξηγείται γιατί ήταν άρρωστη, έπαιρνε φαρμακευτική αγωγή και δεν ξέρω αν έπαιρνε και κορτιζόνη για να ανοίξει η φωνή. Χθες που το είδα, δεν ενθουσιάστηκα. Είπα «ωραίο είναι» αλλά δεν ενθουσιάστηκα όπως όταν είχα δει το videoclip. Μου έλειψε πάρα πολύ ο κύριος με το πνευστό! Ήταν αυτό που θα μου έκανε τη διαφορά και απορώ γιατί δεν τον έβαλαν».

«Η Μαρίνα μού αρέσει πάρα πολύ! Και το στυλ της και η αισθητική της και τα τραγούδια της. Την παρακολουθώ από την πρώτη στιγμή, από την συγκλονιστική διασκευή στο «Θα σπάσω κούπες». Έχει δουλέψει πάρα πολύ η κοπέλα και είμαι πολύ φαν. Χθες όμως δεν ενθουσιάστηκα. Έπεσε και καπάκι ο Ελβετός, ο οποίος είναι συγκλονιστικός».

«Πιστεύω να πάμε καλά και να είναι καλύτερα αύριο, Σάββατο. Πρέπει να αποκτήσει πιο σταθερή φωνή. Όταν είσαι άρρωστος και παίρνεις φάρμακα, αυτά κάπως λειτουργούν και χωρίς να το καταλάβεις δεν έχεις την ίδια ενέργεια που έχεις όταν είσαι υγιής» συμπλήρωσε, επίσης, ο Νίκος Μουρατίδης στην πρωινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.

Πηγή: zappit.gr