Μετάβαση στο περιεχόμενο

Βραυρώνα: Ομολόγησε ο πατέρας του νεκρού εμβρύου – «Εγώ το πέταξα στα σκουπίδια, γεννήθηκε πεθαμένο»

Νεκρό και χτυπημένο στο κεφάλι βρέθηκε το έμβρυο στο χώρο μεταφόρτωσης απορριμμάτων της Βραυρώνας. Συγκεκριμένα το έμβρυο εντοπίστηκε μέσα σε μία σακούλα έξω από τον κάδο απορριμμάτων περίπου στις 17:20 και οριακα το βρήκαν αμέσως οι αστυνομικοί. Είχε αίματα και τραύμα στο κεφαλι. Η γυναίκα υπήκοος Νεπάλ φέρεται να ήταν 8 μηνών έγκυος και να γέννησε σε ξενοδοχείο που διέμενε το ζευγάρι ενώ χθές το βράδυ μεταφέρθηκε με αιμορραγία σε δημόσιο μαιευτήριο, χωρίς το έμβρυο. Οι γιατροί δεν μπόρεσαν να προσδιορίσουν αν είχε γεννήσει η είχε αποβάλει. Ο σύζυγός της φέρεται να δήλωσε στις αρχές ότι δεν γνώριζε πως η γυναίκα εγκυμονούσε.

Η Αστυνομία σε έρευνα που έκανε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου διαπίστωσε ότι υπήρχαν παντού αίματα στο χώρο. Από στοιχεία που συγκέντρωσε η Αστυνομία προκύπτει ότι ο άνδρας κάποια στιγμή πέταξε σκουπίδια σε κάδο της περιοχής αλλά από την έρευνα που ακολούθησε μέχρι τώρα δεν εντοπίστηκε νεκρό έμβρυο.

Ο πατέρας του βρέφους, παρότι αρχικά αρνούνταν τα πάντα, ομολόγησε τελικά και παραδέχθηκε ό,τι εκείνος πέταξε το έμβρυο στα σκουπίδια, υποστηρίζοντας ότι γεννήθηκε νεκρό. Ωστόσο, Αν η νεκροψία-νεκροτομή θα δείξει εαν το έμβρυο ήταν νεκρό ή ζωντανό και ανάλογα τα αποτέλεσματα το ζευγάρι θα βρεθεί αντιμέτωπο ή όχι με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας.

Βραυρώνα: Ομολόγησε ο πατέρας του νεκρού εμβρύου – «Εγώ το πέταξα στα σκουπίδια, γεννήθηκε πεθαμένο»

Η γυναίκα νοσηλεύεται κρατούμενη στο νοσοκομείο και ο άνδρας της έχει οδηγηθεί στην Ασφάλεια.

Τόσο ο πατέρας όσο και η μητέρα ήταν εργαζόμενοι στο ξενοδοχείο και έμεναν μέσα σε αυτό. Όλοι μιλούν ό,τι ήταν άνθρωποι ήπιων τόνων.