Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ντόναλντ Τραμπ: Η κατάθεση της Στόρμι Ντάνιελς που τον «καίει»

Η πρώην πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών, Στόρμι Ντάνιελς, κατέθεσε εχθές στο δικαστήριο της Νέας Υόρκης ενώπιον του Ντόναλντ Τραμπ, στην ποινική δίκη του πρώην προέδρου των ΗΠΑ.

Η ηθοποιός έλαβε 130.000 δολάρια στο τέλος της προεκλογικής εκστρατείας του 2016 για να μην αποκαλύψει σεξουαλική σχέση που εκείνη υποστηρίζει ότι είχε με τον Ντόναλντ Τραμπ το 2006, μια πληρωμή που συγκαλύφθηκε και βρίσκεται στο επίκεντρο της υπόθεσης.

Η Στόρμι Ντάνιελς ξεκίνησε την κατάθεσή της μιλώντας για τα πρώτα της χρόνια που εργαζόταν ως στρίπερ. Παράλληλα, αναφέρθηκε στις επικοινωνίες της με τον Τραμπ αφότου τον συνάντησε, μιλώντας για το μήνυμα που είχε λάβει, με το οποίο της έλεγε ότι ήθελε να δειπνήσει μαζί της.

Ειδικότερα, η Ντάνιελς είπε ότι ο σωματοφύλακας του πρώην προέδρου των ΗΠΑ τη ρώτησε αν ήθελε να δειπνήσει με τον Τραμπ στο τουρνουά γκολφ και της ζήτησε τον αριθμό τηλεφώνου της. Εκείνη αρχικά αρνήθηκε, ωστόσο ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεών της, της είπε τελικά να πάει για δείπνο, δεδομένης της διασημότητας του Τραμπ.

Μεταξύ άλλων, στην κατάθεσή της η πρώην πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών ανέφερε ότι ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ την περίμενε σε σουίτα ξενοδοχείου φορώντας σατέν πιτζάμες, ότι της έλεγε ότι του θυμίζει την κόρη του, Ιβάνκα και ότι με τη σύζυγό του, Μελάνια, δεν κοιμούνταν στο ίδιο δωμάτιο.